de voorbereidingen - Reisverslag uit Leusden-Zuid, Nederland van Carolijn De Jonge - WaarBenJij.nu de voorbereidingen - Reisverslag uit Leusden-Zuid, Nederland van Carolijn De Jonge - WaarBenJij.nu

de voorbereidingen

Door: Carolijn

Blijf op de hoogte en volg Carolijn

23 Mei 2023 | Nederland, Leusden-Zuid

Nog niet eens weg, en nu al een verslag daar mijn vakantie al wel begonnen is.

De afgelopen 4 dagen waren Berend en ik in Vledder.

Donderdag zijn we daar aangekomen, en s avonds lekker gegeten op de Adelhof zelf.

Vrijdag: Steenwijk in geweest, mijn bril was kapot, maar kon gelukkig gerepareerd worden, nieuw horloge bandje en batterijtje, een hub om al mijn foto's om te zetten naar de tablet, e.a. Verder lekker relaxt op de camping.

Zaterdag een mooie tocht gelopen in Nieuw Balinge, ik 10km, Berend 15km. We vonden het jammer dat we weinig met elkaar op konden lopen, dus zijn we zondag niet gelopen.

s Middags thee wezen drinken bij Marja en Lianne in Oosterhesselen, de zus en schoonzus van Berend. Dat was onverwacht en erg gezellig.

zondag eerst de kerk online bekeken en vervolgens naar de indonische dierentuin. Een kleine dierentuin, met name vogels uit indonisie in kallenkote, Zo kon ik mijn foto toestel nog proberen. Maandag gingen we weer naar huis.

Nu druk bezig met de rest van de voorbereidingen, nog een spaanse niveau test gedaan, sport, en spaanse les

woensdag nog uit eten met mama, donderdag blokfluit ensemble en vrijdag borrelen bij Tania.

Tussendoor de tas inpakken.

Wil je meer weten over het vervolg:

kan je op de link drukken (volgens mij) maar ik ben nu ook deze site aan t uitproberen.

je krijgt dan als het goed is een link naar je email gestuurd.

Willen jullie reageren of jullie dit kunnen lezen?

• 24 Mei 2023 - 17:09

Anne-Eve:

Dank voor je uitnodiging Carolijn. Ik ga je volgen [e-1f44d][e-1f60a][e-1f6b6]‍[e-2642]️

• 24 Mei 2023 - 22:45

Elise:

Hoi! Bedankt voor de uitnodiging en je eerste verslag. Succes met de laatste voorbereidingen van de week! Groetjes Elise

• 25 Mei 2023 - 10:38

Anja:

Hoi Carolijn,

wat geweldig leuk om je op jouw reis te kunnen volgen. Je moeder (en ik) zal iedere bijdrage vast heel graag lezen en bekijken.

Hartelijke groet,

Anja

• 28 Mei 2023 - 17:21

Els Bekker:

Ja hoor, ook wij kunnen het lezen!

We gaan genieten van jouw reisverslagen!

groetjes,

Els en Hans Bekker